ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα κοσμήματα που αγοράσατε εντός 14 ημερών (από την ημ/νια παραλαβής), με μόνη επιβάρυνση το κόστος επιστροφής τους. (Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να μας ζητήσετε να τα παραλάβει η εταιρεία EΛΤΑ Courier που σας τα παρέδωσε, με επιβάρυνση 4€).

Όταν θα θελήσετε να κάνετε μία επιστροφή ή αλλαγή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της online contact form στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή αποστέλοντας email κατευθείαν στο info@chicandchic.gr αναφέροντας τον Aριθμό Παραγγελίας που αναφέρεται στην απόδειξη, τα στοιχεία σας και συνοπτικά τους λόγους που επιθυμείτε την αλλαγή/επιστροφή. Σε περίπτωση αλλαγής παρακαλούμε συμπεριλάβετε τον νέο κωδικό προϊόντος που επιθυμείτε ή το νέο νούμερο* (*μόνο για δαχτυλίδια) για να σας επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητά του.

Όπως αναφέρεται στο Αίτημα Αλλαγής / Επιστροφής* σας δίνεται η δυνατότητα είτε να αλλάξετε την αρχική σας επιλογή με κάποιο άλλο προιόν, είτε να σας γίνει επιστροφή των χρημάτων που καταβάλατε για την αγορά τους. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας θα εξετάσουμε την κατάσταση των προϊόντων και θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα επιστραφούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής (εάν υπάρχουν). Σε περίπτωση αλλαγής και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας αποστείλουμε εκ νέου την παραγγελία σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Σημειώστε ότι για κάθε παραγγελία σας, δικαιούστε μία μόνο αλλαγή.

Παρακαλείσθε τα κοσμήματα να επιστρέφονται στην αρχική συσκευασία τους και στην κατάσταση που σας παραδόθηκαν με το ταμπελάκι, την απόδειξη πληρωμής και συμπληρωμένο το Αίτημα Αλλαγής / Επιστροφής που τα συνόδευε, σε ασφαλές πάντα φάκελο ή πακέτο.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η επιχείρηση μας σας προσφέρει πλήρη και δωρεάν αντικατάσταση με νέο προϊόν ή με άλλο προϊόν ίσης αξίας. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε την επιστροφή του στο κατάστημα χωρίς δική σας χρέωση.

*Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά θα βρείτε στους Γενικούς Όρους Χρήσης.

TOP STORIES

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

info@chicandchic.gr

Τ: 22310 24024 (Δευτ-Σάββ.10:00-14:00)

CHIC & CHIC jewl collections

ΡΟΖΑΚΗ Κ ΑΓΓΕΛΗ 8 / ΛΑΜΙΑ 35100